31. lokakuuta 2010

Teatteria ja hiusvärejä

siskon kanssa kaupungilla oli sama hame, kun illemmalla teatterissa, vaan sukkahousut ja printtipaita vaihtui hiukan. Oon ihan tositosi tykästynyt tohon hameeseen (Primark Lontoo) vaikka sen kanssa tuleekin helposti toimisto täti/tyttö olo tai liian virallinen muuten vaan, mutta värikkäillä sukkahousuilla ja rennon t-paidan kanssa toimii:)
Päivällä siis oli käynnissä täydellisen hiusvärin metsästys, punaisen, pohdin jonkun aikaa kahden merkin ja sävyn välillä. (sävyt oli 6.66 ja 7.60 jos oikein muistan) päädyin sitten vähän tummempaan punaiseen, ehkä jouluksi vedän vielä räikeämpää ja kattoo nyt minkä väriset tällä tulee.. huii!


Illan teatteri varustus oli tän näköinen, olin ehkä hiukan porukastani poikkeava, johtuen ehkä osittain siitä että suurin osa draamakasvatusta kanssani opiskelevistä on yli kymmenen vuotta vanhempia. Sen onneksi tulee huomanneeksi todella harvoin, ihan huippu porukka ja ottaa mut iästä huolimatta tosi hyvin vastaan:)

Oltiin siis katsomassa Ilmari Jauhiaasen teräksinen takavyö Hämeenlinna kaupunginteatterissa, suosittelen kyllä ehdottomasti kaikille. Sai nauraa oikein kunnolla ja näytöksen jälkeen istuttiin Birgerissä hetken ruotimassa näytelmää.

Nyt ton esseen kimppuun (toivottavasto viimeistä kertaa) ja jossain välissä voisin kauppaankin eksyä..
hyvää sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti