5. lokakuuta 2010

Luonto ei pidä kiirettä, mutta silti kaikki hoituu

Piti kirjottaa jo aiemmin päivällä, ennen teekutsuja ja illantöitä, mut sit meinas tulla kiire, joten jäi iltaan tää.
Luin tänään aiemmin Evitaa (lehti) ja hämmennyin "Näin saat paremman seksielämän" jutusta.. siis kuinka moni juttu siinä piti paikkansa (ja jos ette ole lukeneet juttua älkää nyt käsittäkö väärin, tämä ei ole pervoa, vaan niin, lukekaa se juttu, vaikka saatatte toki sillonkin ymmärtää mut väärin..)
Ja "en osaa puhua rakkaudesta" juttu aiheutti kummaa samaistumista, vaikka itse en kyllä tunnista mitään perhe mallia, joka sen olisi voinut aiheuttaa, mutta omalla kohdallani uskon tietäväni syyt tähän ongelmaan, eikä juttu siksi kummastuttanut, vaan ehkä siksi, etten ole montaa samanlaista juttua asiasta nähnyt, se oli hyvä. Ja samaistuin kyllä paljon, vaikka nyt olenkin löytänyt aika hyvän opettajan tähän asiaan:)

Teekutsuilla oli mukavaa, vaikka kaverit siellä olivatkin lähinnä siskon kautta tulleita hänen koulututtujaan ja kun puhe meni kouluasioihin olin aikalailla ulalla, mutta onhan se silti kiva että on jotain työn ja sen yhden lisäistä sosiaalistakin elämää toisinaan:P

(no niin täyty käydä välillä tiskaamassa kattila, kun en halua, että tee maistuu makaroonille. Ja kyllä, keitän teeveden kattilassa, koska en ole vielä ehtinyt/ei ole ollut varaa, vedenkeittimeen)






Eilen illalla leikin taas vähän mallia itselleni, koska ei vieläkään ole tullut tilaisuutta muita kuvailla;< ja sain ihan kivojakin kuvia aikaan, vaikka kamera vähän välillä temppuileekin (haluun uuden hyvän kivan kameran)

Ai niin, tänä aamuna oli ihanaa herätä, vaikka herätyksenä toimikin melko rämisevän lainen ovisummeri, sen rimputtelija oli sen verran ihana, ettei haitannut yhtään. Toki vielä ihanampaa ois ollut herätä saman henkilön vierestä, mutta kaikkeehan ei tunnetusti voi saada. Oon ihan onnellinen tästäkin, että nähdään nyt useemmin sentään:) pitää vaan kattoo ettei muu maailma unohdu nössöillessä;P

mä oon niin siili

Mmm, vihreetä mandariiniteetä, uus maku mulle, namnam.

Nyt draamakasvatusta lukemaan, että on toiseen lähijaksoon mennessä saanu ees jotain aikaan:P

Ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti