26. lokakuuta 2010

Hajoilua ja nostalgia musiikkia

"Jos sinulla ei ole aikaa tehdä jotakin oikein, tarvitset aikaa tehdäksesi sen uudelleen"

Menisköhän tää syynä palauttaa essee vähän myöhässä? Oikeesti, siitä tulee tosi hyvä, jos vaan saan lisää aikaa, ees ihan pikkusen. Tää viikko tuntuu vaan taas niin kiireiseltä, että tekis mieli mennä piiloon ja oottaa et kaikki tapahtuu ittestään ilman mua.

Eilenkin aamu meni poikaystävän kanssa löhöillessä (jep, oon oppinut nukkumaan ja oikeesti olemaan jonkun kanssa) ja sen jälkeen menin siskon kanssa kaupungille ja tuunaamaan paitoja halloweetia varten. Piti kirjottaa postaus eilenkin ennen töitä, mutta sitten meni niin kiireeks etten ehtiny ees käydä suihkussa, joten tein jonkun pika huuhtaisen hiukset hoitoaineen kanssa pesun hiuksilleni.

Piti vähän esitellä, äidit töistä (nuorten työpaja) tuoma ikivanha hame, jonka lyhensin, aika hullu kuosi, mutta tykästyin tohon tosi paljon
Loppujen lopuks kaupungille pääty kuitenkin tää vaatetus (laitoin myös rusetti pannan pitkästä aikaa)
Loppujen lopuksi illaksi päälle päätyi kuitenkin mustat farkkuleggarit ja iso neule. Karvasisuksiset mustat kengät kaivoin viikonloppuna vintiltä kesäpiilosta. Syksy viilenee välillä pakkasen puolelle ja mukavuus popot on ihan kivat jalassa sillon tällön.

Kuuntelen tässä samalla Avril Lavignea, ah tulee niin yläaste ajat mieleen, tää soi sillon kun ihastuin ensimmäistä kertaa tän hetkiseen poikaystävääni (kyllä ollaan sellanen kummallinen, onoff ikuisuus pari, mutta ei olla seurusteltu kun kerran sillon yläasteella ja nyt, kiitos mun sitoutumis haluttomuuden). Sillon soi myös Wildhearts ja Foo fighters (joka soi kyllä edelleen, usein).
Avril Lavigne – Anything But Ordinary
uih, toi oli yks lemppari itku, sekoilu, masis biisejä, sanat toimii kyllä vieläkin, vaikka onkin vähän tollasta.
Nyt ton esseen pariin, sain jo pienen vireen päälle aamupalaa syödessä, kun lueskelin yhtä lähdekirjaa. Jos vaikka saisin tänään oikeesti kirjotettua, ennen kun saan kahvittelu seuraa iltapäivällä.

Hyvää Huomenta (vaikka nyt onkin jo päivä..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti