19. lokakuuta 2010

Mikä koti?

"Sillä sekunnilla kun tyydyt vähempään kuin ansaitset, saat vielä vähemmän kuin mihin tyydyit."

Kun näin muutaman vuoden tauon jälkeen yhden yläaste aikaisen todella läheisen ystävän, oli kummallista huomata, ettei takaisin siihen läheisyyteen palaaminen vaadi kuin yhden halauksen, juttu kulki taas sujuvasti päälle kolmen tunnin ajan.

Tuli myös juteltua siinä mitä entisille yläaste tutuille kuuluu ja siitäpä toi alun lausahduskin. Tuli paljon mietittyä oman ikäisiä kavereita jotka on raskaana, vahingossa suurin osa ja jotain joilla on asiat vähän tai vähän enemmän sekaisin. Puhuttiin myös paljon omista unelmista, mihin suuntaan ollaan menossa ja minne haluttaisiin jatkaa. Päädyttiin siihen lopputulokseen, että ollaan molemmat enemmän tai vähemmän tuuliajolla, hyvällä tavalla kuitenkin.

Tapaaminen päättyi vakuutteluihin siitä, ettei seuraavaan kertaan saa mennä näin kauaa, päälle kahta vuotta. Uskon että se myös pitää, asutaan kuitenkin niin lähekkäin ja todettiin, että meillä on edelleen paljon yhteistä.

Tänäänkin oli suunnitelmissa vaikka ja mitä, mutta miniteatterille meno peruuntui muhun liittymättömistä syistä ja loppujen lopuks päivä meni kivasti siskon kanssa kahvitellessa ja höpötellessä (ja sen ihanaa koiraa nauraessa, se on niin höpö)

Tänään on tullu herättyäkin aikasin, kun tulin aamulla bussilla hämptoniin ja siks olin hereillä paljon tavallista aiemmin (ennen seittemää!!) ja kun pääsin kotiin, kuvailinkin vähän.

(uus mekko, seppälän alesta viime viikolla)




(pikku myy muki, jonka kaverina kaapissa on myös mymmeli muki ja ihanuus, kirkkaanpunainen huulipuna)


(ja ihana "paperbag" hame, nykänen & frigren, seppälästä siis joskus viime vuonna muistaakseni)

(ja pakko oli ottaa vielä namnam kynsilakka pose)

nyt keskityn bb:seen ja sen jälkeen nukkumaan. Huomenna maalaushommia ja yksi ihana tulee varmaan tekemään tänne ruokaa mulle:)

Unia!
Glee Cast – Don't Stop Believin' (Glee Cast Version)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti