2. marraskuuta 2010

Kurkkupastilleja

"Katso asioiden valoista puolta, eivät silmät siitä rasitu"

ois aika hyvä neuvo mulle nyt, vaikka just nyt en haluais ettiä tästä hyviä puolia, vaan saada flunssan pois. Sunnuntai aamusta lähtien ääni ihan pois, nenätukossa ja pääkipeä. Tänään olin pois töistäkin äänen menon takia, poikaystävällekin meinasin kirjoittaa jotain juttuja kun meni hermot siihen että ääntä ei oikeasti vaan lähde kuiskausta enempää. Huomenna on halloweeti ja siihen mennessä olisi parempi saada edes vähän tätä ääntä takaisin, nyt kun ei tosiaan lähde mitään ja huomista en viitsisi olla töistä pois ja naamiaisiin haluan! Viikonloppunakin olisi vaikka mitä, nyt ei oo aikaa olla kipeänä..

Hiuksetkin värjättiin uudestaan sunnuntaina, tuli jossain valossa violettiin taittavat (tässä siis heti värjäyksen jälkeen) mutta nyt yhden pesun jälkeen haalistui jo vähän toi liiallinen tummuus pois. Ens kerralla sit sillä kirkkaammalla punasella, jota harkitsin, tää on niin kauheen tumma ja kylmä.

Tää päivä on siis mennyt kotona ollessa ja kuvia kattelessa. Bongailin uusia blogeja pari, joista otin kuvia inspiraatioks.

aivan ihanat punaiset hiukset

näissä ei jalat palele


se kuuluisa hammasrako


taas näitä ihania kupari hiuksia

haluun haluun tän takin

 leopardi kuvio nam!

aamu fiilistä

Lisäks löysin taas ihanan uuden vaatemerkin, namnamnam!







(sori tää yli intoilu kuvien kanssa, on vaan ollu tänään liikaa aikaa)

nyt palaan suklaajäätelön ja novellin kimppuun ja koitan saada ääneni takas huomiseen iltapäivään mennessä.

ciao!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti