15. marraskuuta 2010

Ongelmissa itävät uudet mahdollisuudet

Mitäköhän tonkin pitäs mulle nyt tarkottaa.. mulla on muutamallakin elämän osa-alueella nyt epävarmaa ja sekavaa, pitäskö siis jotain asioita vaan tylysti jättää taakseen ja jatkaa kohti uusia haasteita? Leuka pystyyn ja kohti uusia pettymyksiä.. niin kun yks kaveri sanoo (toinen taas sanoo leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä)

Mennyt viikonloppu oli niin täynnä vilinää, että pää on edelleen jotenkin ihan sekasin. Perjantaina ehdin riidellä ja sopia, oli eka osa improvisaatio lähijaksosta (draamakasvatusta) ja lauantaina jatkuin koko päivän ja illalla näytelmän kenraali. Sunnuntaina olin perheen kanssa syömässä (onnea isille myöhässä) vaatetus näytti tältä

Aika mustaa siis.. oli kyllä ihanaa päästä pitkästä aikaa ravintolaan syömään:) jälkkäreistä otin vähän kuviaki:)



Ehdin käydä syömisen jälkeen nopeesti kotona ja sitten pitikin taas lähteä miniteatterille, Kotiin näytelmän ensi-iltaan. Riitti kyllä kiirettä ja hässäkkää ja itsekin jännitin nuorten puolesta:) onneks kaikki sujui kuitenkin hyvin sielläkin:) oli melko kiva viikonloppu kaikesta kiireestä ja paikasta toiseen juoksemisesta huolimatta tai just sen takia.
(illan ensi-ilta vaatetus näytti tältä)



Tosta taskuhameesta on kyllä tullut ihan mun lemppari, se sopii kaikkien kenkien ja paitojen kanssa ja sitä voi yhdistellä muutenkin niin kivasti kaiken kanssa. Se on siis ihan vaan H&M hame, kengät ja paita Lontoosta (kengät primark ja paita river island) Lisäksi toi hame on kivan rento päällä ja näyttää silti siistiltä.

Nyt voisin tarkistaa ruoka tilanteen ja kävästä kaupassa.

Heips!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti