11. marraskuuta 2010

Stressiä!!

On ollu tällä viikolla sellanen olo, että elämä heittelee ja pyörittelee ihan miten sattuu, oon ihan sekasin elämästä. (enkä ees kovin kivalla tavalla)
Kohta pitäs mennä työkkäriin ja kelaan selvittelemään vähän asioita, ostamaan meikkivoide ja kaks appelsiinia. (jostain syystä viikonlopun improvisaatio lähijakson [draamakasvatus] ope käski ottaa mukana kaks appelsiinia ??) ja sitten illaks taas töihin. Hajoilemaan vaan sinnekki vaikka oonkin keksiny itelleni uuden homman takahuoneen terapeuttina, sen verran tuolla alkaa tunteet kuumeta välillä ohjaajan, tekniikan ja näyttelijöiden välillä, ensi-ilta viikko ja sen huomaa.

Totesin myös tällä viikolla, että tuntuu kun mua seurais joku lampunhenki joka ottaa kaikki mun sanomat toiveet vähän turhankin kirjaimellisesti ja toteuttaa ne turhan nopeesti. Esimerkkejä:

1. Jyväskylän opiskelupaikka alku syksystä, totesin että voisin mennä vuoden kestävälle draama linjalle, soitin Jyväskylään ja mulle järjestettiin vielä samalla viikolla "pääsykokeet" pääsin sisään ja myös kattomaan kämppää, jonka olisin luultavasti saanut.

2. Halusin miniteatterille avustamaan ja pääsin

3. Hain opiskelemaan draamakasvatusta avoimessa yliopistossa, pääsin

4. Nyt on alkanut pää hajota tuolla töissä ja totesin viikonloppuna, et voisin haluta tehdä jotain kunnon töitä ja jotain muuta ja padam! tiistaina soitettiin et saisin jonkun toimisto duunin, aluks parin viikon keikkana, mut saattais jatkua.. alkais maanantaina

siis joo, onhan tää typerää valittaa tollasesta, mutta kyllä mä siis haluan asioita, mutta voisko ne tapahtua vähän hitaammin? (tänäänkin tuli soitto sit jostain ravintolan päivä keikasta huomiselle, ois alkanu klo 7, illalla opiskelut 17 - 21 joten skippasin, oli tyhmää tai ei, mut en viittis ajaa itteeni loppuun, viikonloppu muutenki niin kuolettava)

Niih.. eli se ihme tyyppi joka on päättäny toteuttaa kaiken mitä sanon aina saman viikon sisään, jos nyt lottoon, voisinko voittaa sen 6 miljoonaa?



No niin, tän päivän vaatetus siis, sori, kuvat aika huonoja.. sellanen hajoomis olo vaan nyt..

Ensin kaikki meni niin täydellisesti, opiskelu josta pidän, kiva työpaikka, uus poikaystävä ja kiva kämppä
ja sit jotenkin kaikki alkoki vaan mennä ala mäkee.. huoh.

Nyt hoitamaan kaikkia asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti