5. marraskuuta 2010

Halloweeti

Okei, eli keskiviikko iltana, töiden jälkeen, etkoiltiin siskon kaverin luona ja onnistuin 5 minuutissa, muuttamaan itteni kunnollisesta ja söötistä teatterin avustajasta kissaks. Kavereina oli kaks kissaa lisää ja tietysti meidän omistaja. Ulkona otettiin kuvia asustuksesta.. ja niin kun kuvista voitte huomata, siellä tosiaan tuuli (mikä ei varmaan ainakaan parantanu sitä, että oli jo valmiiks ääni aika pois, tänään ei taas lähde mitään muuta kun pihinää, eilisen sentään selvisin.)


tän takia siis kissoja oltiin, siviilimarkkinointia kissakoti kattilan puolesta, hyvällä asialla siis liikuttiin:)

(ja jos ette tunnistaneet, niin itse olen siis se jolla on tummimman punaiset hiukset, tässä kuvassa oikealla)

Itse jätin illan vähän kesken just sen takia, että olen kipeenä, eikä siks ollu kaikkein hehkeintä, harmi kyllä.
No niin.. eilen oli siis taas harjotukset näytelmästä jossa oon avustajana ja hoidan valot sit näytöksissä, en kyllä suunnittele niitä. Harkat meni tosi hyvin, sai taas olla nuorista ylpee:) tänään pitää olla pois mainosten kuvaamisista, mikä kyl harmittaa, ois ollu kiva olla mukana, mutta ääni tosiaan katos taas kokonaan..

Joten kotia kohti iltapäivästä..
yks piristys löyty, löysin meinaan vihdoin sen ihan täydellisen vihreen kynsilakan, just tällästä oon ettiny!! aaah, ihanaa:)


En ollu aiemmin huomannut, että näitä myydään seppälässä, mutta nyt hoksasin :) jeijei
kivointa tossa on se, että kynsistä tulee ihan mattapintaset, ei sellaset kiiltävät kun lakoista yleensä, jännä. Kuvissa lakka näyttää vähän kylmemmältä kun on oikeesti, sellasta lähes ruohon vihreetä, nam.

Nyt opiskelu juttujen kimppuun ja sit vois pakkaa tavarat koti viikonloppua varten taas..

ps. Oon kuunnellu näitä liikaa.
(nössö musaa, tiedän)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti