31. lokakuuta 2010

Teatteria ja hiusvärejä

siskon kanssa kaupungilla oli sama hame, kun illemmalla teatterissa, vaan sukkahousut ja printtipaita vaihtui hiukan. Oon ihan tositosi tykästynyt tohon hameeseen (Primark Lontoo) vaikka sen kanssa tuleekin helposti toimisto täti/tyttö olo tai liian virallinen muuten vaan, mutta värikkäillä sukkahousuilla ja rennon t-paidan kanssa toimii:)
Päivällä siis oli käynnissä täydellisen hiusvärin metsästys, punaisen, pohdin jonkun aikaa kahden merkin ja sävyn välillä. (sävyt oli 6.66 ja 7.60 jos oikein muistan) päädyin sitten vähän tummempaan punaiseen, ehkä jouluksi vedän vielä räikeämpää ja kattoo nyt minkä väriset tällä tulee.. huii!


Illan teatteri varustus oli tän näköinen, olin ehkä hiukan porukastani poikkeava, johtuen ehkä osittain siitä että suurin osa draamakasvatusta kanssani opiskelevistä on yli kymmenen vuotta vanhempia. Sen onneksi tulee huomanneeksi todella harvoin, ihan huippu porukka ja ottaa mut iästä huolimatta tosi hyvin vastaan:)

Oltiin siis katsomassa Ilmari Jauhiaasen teräksinen takavyö Hämeenlinna kaupunginteatterissa, suosittelen kyllä ehdottomasti kaikille. Sai nauraa oikein kunnolla ja näytöksen jälkeen istuttiin Birgerissä hetken ruotimassa näytelmää.

Nyt ton esseen kimppuun (toivottavasto viimeistä kertaa) ja jossain välissä voisin kauppaankin eksyä..
hyvää sunnuntaita!

29. lokakuuta 2010

En tee mitään erityistä -perjantai

Päivä mennyt lähinnä elämää pohdiskellessa, siskolla käydessä (testasin ensi tiistain kissa asusteet;P), kynsiä lakkaillessa, Ilmari Jauhiaasen Teräksinen takavyö -näytelmän kässäriä lukiessa ja ruoka tehdessä. Nyt lämmitin itselleni mukillisen glögiä ja ajattelin jatkaa aloittamaani novellia. Kummaa kuinka pidemmän tekstin kirjoitus vaan jotenkin lähti sujumaan hieman pidempien takkuilujen jälkeen.

Niin ja äiti kävi tänään tuomassa mun verhot (jeejee!) ja trendin (joka meni siis vanhaan osotteeseen;<) kahviteltiin ja juteltiinkin vähän. Äitiä on kyl aina mukavaa nähdä:)
Vilkasin jo trendin läpi ja vaikuttaa kyl taas ihan huippu numerolta, hihii!
ja niin, huomenna pitää muistaa ostaa hiusväriä (punasempaa taas<3) ja kaks puoleista teippiä ja ja.. mitä vielä, joku juttu oli vielä.
Aa.. niin tuikkulyhtyjä sisälle vois kattoo. Nyt kun sain jo parvekkeelle ihanan uuden lyhdyn :)

Tänään olin aikas värikkäällä tuulella ja tuli taas kiskastua jalkaan shortsitkin




Kynsissä uutta lakkaa, jolla lakkasin kynnet nyt just uusiks. Se on kivaa myrkyllistä joulu lakkaa:P
Kaulahuivi ja pipo äidin tekemiä (joskus yläasteella) t-paita henkkamaukkaa ja shortsit varmaan samaa sakkia. Sukkiksista ja kengistä ei hajua.
Noista kengistä on kyl tullu mun ihan lempparit:)

Nyt kirjottelua ja voisin käydä hakemassa apinan raivo karkkeja vielä jos saan itteni liikkeelle..

28. lokakuuta 2010

Ihmettä ja kummaa

Tykkään itse katsoa usein eri julkkisten tyylejä, niiden muutoksi, googlettaa kuvia. Iki suosikkeja on mm. Hayley Williams,
 Rihanna,
Christina Aguilera,
 Audrey Hepburn (siis vanhempia kuvia),
 Katy Perry
 ja Zooey Deschanel.
 Vierailevia tähtiä on ollu Elly Jackson,
 Paloma Faith
 ja Eliza Doolittle.
 Näitä siis tulee ja menee vähän väliä. Nyt kuitenkin bongasin jotain ällistyttävää.. Eräs tyttönen on kasvanut nuoreksi naiseksi ja kauniiksi sellaseks ja vielä kivan tyylin omaavaksi.

Siis millon tästä pienestä söpöstä tytöstä



Tuli kaunis, viehättävä nuorinainen?






Eli toisin sanoen, missä välissä mä putosin, enkä tajunnut että Emma Watson on mun kanssa samaa ikäluokkaa ja kun mä vanhenen samaa ikää olevat näyttelijät ja muut toki kasvaa myös. Todella hämmentävää. Oliskohan tässä siis uus kesto suosikki vai tuleeko Emmastakin vaan vierailija.

Halusin vaan jakaa tän hämmennykseni, onko teiltä mennyt joskus tällaisia juttuja ohi ja olette yhtäkkiä hämmentyneinä huomanneet kuinka kiva tyyli jollakin on.

No, näistä pohdinnoista voisin painua kauppaan, tehdä jotain ruokaa ja pohtia mitä ryhmilleni tänään keksisin:)


27. lokakuuta 2010

Ei peltoa kynnetä kylkeä kääntämällä

Apua apua! Minnä oon voinut hukata koko aamun?
Heräsin puol yhdeksän aikoihin ja nyt kello on jo yli 11!! Ja mitä mä olen tehnyt? EN MITÄÄN!

Niinpä niin..
ja tietysti nyt fiksuna tyttönä päätin sitten tulla kirjottamaan tänne sen sijaan että tekisin jotain fiksumpaa, kuten söisin nopeesti ja lähtisin miniteatterille (kyllä mä sinne ehdin helposti kahdekstoista vaikka lähtisin varttia vaille, mut ois kiva olla ajoissa)
Mutta oli vaan pakko tulla lisäämään kuvat eilisen illan vaatteista ja uskalsin laittaa punasta huulipunaa töihinkin;P aiemmin en oo viittiny, mutta nyt toi rakastus kyllä vei voiton:)






Lisäks pääsin pitkästä aikaa ulkoiluttamaan mun sinisiä sukkiksia (tätä rakastan syksyssä/talvessa, sukkahousut<3) ja kaulaan sujahti hollannista, muistaakseni Bijou Birgittestä ostamani ankkuri koru. Oli vähän merimies henkistä siis, sinistä ja kirkkaan punaista.

Mietin välillä kuinka monta omaa kuvaa on liikaa per yks postaus? Mulla se raja menee varmaan rikki aina sillon tällön.. no toivottavasti tää lärvi ei liikaa kyllästytä. Sillä eilen illalla pohdin vähän halloweetia varten kissa meikkejä ja tulin taas intoilleeks mustan polkkaperuukkini kanssa (haluaisin kiskasta sen päähän joskus jopa normi päivänä)






Mustat hiukset vois olla aika nam, mut sit pitäis värjää niin usein sun muuta, koska juurikasvu ois niin kamala. Ja mustasta ois sit niin vaikee lähtee mihinkään muuhun väriin ilman värinpoistoja. Joten jää (edelleen) vaan haaveeks ja päähän hautumaan..

Nyt kiskasen äkkiä ton tomaattikeiton ja sitten kohti minaria.

Aurinkoki vähän kurkkii, taitaa tulla hyvä päivä:)

26. lokakuuta 2010

Hajoilua ja nostalgia musiikkia

"Jos sinulla ei ole aikaa tehdä jotakin oikein, tarvitset aikaa tehdäksesi sen uudelleen"

Menisköhän tää syynä palauttaa essee vähän myöhässä? Oikeesti, siitä tulee tosi hyvä, jos vaan saan lisää aikaa, ees ihan pikkusen. Tää viikko tuntuu vaan taas niin kiireiseltä, että tekis mieli mennä piiloon ja oottaa et kaikki tapahtuu ittestään ilman mua.

Eilenkin aamu meni poikaystävän kanssa löhöillessä (jep, oon oppinut nukkumaan ja oikeesti olemaan jonkun kanssa) ja sen jälkeen menin siskon kanssa kaupungille ja tuunaamaan paitoja halloweetia varten. Piti kirjottaa postaus eilenkin ennen töitä, mutta sitten meni niin kiireeks etten ehtiny ees käydä suihkussa, joten tein jonkun pika huuhtaisen hiukset hoitoaineen kanssa pesun hiuksilleni.

Piti vähän esitellä, äidit töistä (nuorten työpaja) tuoma ikivanha hame, jonka lyhensin, aika hullu kuosi, mutta tykästyin tohon tosi paljon
Loppujen lopuks kaupungille pääty kuitenkin tää vaatetus (laitoin myös rusetti pannan pitkästä aikaa)
Loppujen lopuksi illaksi päälle päätyi kuitenkin mustat farkkuleggarit ja iso neule. Karvasisuksiset mustat kengät kaivoin viikonloppuna vintiltä kesäpiilosta. Syksy viilenee välillä pakkasen puolelle ja mukavuus popot on ihan kivat jalassa sillon tällön.

Kuuntelen tässä samalla Avril Lavignea, ah tulee niin yläaste ajat mieleen, tää soi sillon kun ihastuin ensimmäistä kertaa tän hetkiseen poikaystävääni (kyllä ollaan sellanen kummallinen, onoff ikuisuus pari, mutta ei olla seurusteltu kun kerran sillon yläasteella ja nyt, kiitos mun sitoutumis haluttomuuden). Sillon soi myös Wildhearts ja Foo fighters (joka soi kyllä edelleen, usein).
Avril Lavigne – Anything But Ordinary
uih, toi oli yks lemppari itku, sekoilu, masis biisejä, sanat toimii kyllä vieläkin, vaikka onkin vähän tollasta.
Nyt ton esseen pariin, sain jo pienen vireen päälle aamupalaa syödessä, kun lueskelin yhtä lähdekirjaa. Jos vaikka saisin tänään oikeesti kirjotettua, ennen kun saan kahvittelu seuraa iltapäivällä.

Hyvää Huomenta (vaikka nyt onkin jo päivä..)

25. lokakuuta 2010

Joulua odotellessa..

Voi että mä himoitsen IC:n (Irregular Choice) kenkiä, voi ei, mun ei pitäis kyllä ikinä käydä tuolla sivuilla. Nyt ei tuu onneks ihan niin pahoja haluja noista, kun keväällä ja kesällä, talvi mallistossa ei oo ihan niin ihania.

Okei, kyllä tuolta nytkin kaikkia herkkuja löytyy.. oih ja voih






Nää myös aina inspaa siihen, et voisin tuunailla ite omia kenkiäni, voih ja namnam:)

Nyt vois vielä kiskasta kupillisen kahvia, keksiä mitä teen näille hiuksille ja sitten keskustaan ja siskolle paitoja tuunailemaan (halloweetia varten;P)

Hyvää huomenta:)

ps. otsikko siitä, että näitä vois jouluna paketeista kuoriutua;P