1. joulukuuta 2010

Viisas tarttuu mahdollisuuteen

Niin, mutta onko kaikkiin mahdollisuuksiin tarttuminen viisasta?

Okei, tänään oon ollu jo yhdessä työhaastattelussa ja iltapäivällä on työsopparin kirjotus ens viikonlopun työkeikkaa varten. Huhhuh.. kiirettä. Toivottavasti saisin nyt töitä, jookojooko! ois kiva alkaa säästää rahaa.. vähitellen..

Niih ja illalla on tietty töitäkin taas, näytös.

Löysin tänään ihanan blogin, koska oon itse enimmäkseen sitä kuvien katselija tyyppiä, joka ei kamalasti tekstejä lue, paitsi joskus harvoin tai tietyistä harvoista blogeista. Mutta tässä blogissa tosiaan on ihania kuvia <3
I've got a lust for life jos ihana aurinkoisuus ja rönsyinen rento tyyli kiinnostaa kannattaa tsekkailla. mä ainakin rakastuin:)

Lisäks kun tota vähän pidemmälle selailin löysin aivan ihania sisustus kuvia ja poimin sit mukaan myös jotain aiemmin löytämiäni kuvia. Heräs taas halu hommata sellanen oma pikku boheemi luola jostain.

 (himoitsen tota tiiliseinää, aivan ihana, haluan haluan)
(haluaisin jotain kivoja vaaterekkejä joihin voisin laittaa vaatteita vaikka johonkin huoneeseenkin, sillon sitten joskus kun on joku hiukan isompi kämppä.. ja niitä ihania mekkoja esiteltäväksi enemmän;P)

(rakastan lämpimiä värejä ja rikottuja sävyjä, vanhan näkösiä esineitä [mielellään myös oikeesti vanhoja] ja sellasta rönsyilevyyttä. Haluaisin erityisesti just sellasen vanhan ihanan tiiliseinän)

Joo-o eli kaikkee tulevaa suunnitellessa. Haluaisin joskus vanhempana ostaa jonkun vanhan aseman tai jonkun vanhan muun rakennukset (joka ei kuitenkaan ois ihan jumalan seläntakana) ja perustaa sinne jonkun pienen kaupan tai sitten vaikka nuorisoteatterin ja kunnostaa loput rakennuksesta asunnoksi...

No kaikestahan saa aina haaveilla.. mutta sen tiiliseinän haluan varmasti:DD

Nyt voisin hoitaa tiskit ja siivota ja kirjottaa sitä näytelmä analyysiä oikeesti ja sitten kirjottamaan se soppari ja töihin töihin:)

tätä kuunnellessa hommat sujuu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti