5. joulukuuta 2010

80's ??




Eli ensi viikonloppuna on teatteri porukan pikkujoulut ja teemana kasari (koska teatteri on 25 vuotta ja silla vuosikymmenellä perustettu siis) joten oon tässä (näytelmäanalyysin tekoa, siivousta ja tiskaamista vältelläkseni) pohtinut hieman paremmin mitä päälleni kiskoisin, kun kasarityylejäkin on monia. Niin kun edellä olevista kuvista joku voisi ovelasti päätellä aattelin pukeutua madonna tyylisesti, pidän kyllä muutenkin Madonnan ton ajan tyylistä.
Mietin kyllä ensin myös supervärikästä neon tyyliä ja liiallista huulikiillon käyttöä (noin muuten huulikiilto on jäänyt pois kokonaan yläasteen ensimmäisen tai viimeistään toisen vuoden jälkeen). Ajattelin myös (ja se on edelleen vaihtoehtona) ottavani käyttöön kunnon punkkari asenteen (sekin jäänteitä yläasteelta) ja kiskovani jalkaan rikkinäiset sukkahousut, sotkevani hiukset kunnolla ja vetäväni naamaan niin mustan meikin (+ ehkä vähän niitä neon värejä) että heikompaa hirvittää.
Kuitenkin, eniten houkuttaisi tää Madonnan sen ajan tyyli, joka on joltain osin överi, mutta jota samalla ihailen. Ja överiksihän tän tyylin teemapippaloissa kai kuuluukin mennä.
Tässä omia kuvia naaman aluelta, alkupohdintoja pukeutumisen suhteen siis.

Jokainen päättäköön itse onko tässä yhtään Madonnaa? huivi päästä puuttuu vielä ja joku sopiva hame??

No jaa.. sinne punkin puolelle tääkin taitaa enemmän mennä, mutta eipä se mitään, saan taas kivan syyn käyttää huulipunaakin (ihan kun siihen tarvis syitä)

No niin, sit niiden pakollisten tehtävien pariin, adios

ps. käytän liikaa sulkuja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti