31. elokuuta 2010

Elämää Lontoossa ja sen ulkopuolella

No niin, siis kotona taas.
Oli kyllä ihanaa olla Lontoossa, siellä on niin kaunista, vilkasta, syksyistä ja sopivalla tavalla boheemia ja ränsistynyttä. Lontoossa "huonommatkin" talot näyttää hyvältä ja siltä, että voisin asua niissä.

Kirjotan nyt jonkun verran suoraan muistiinpanoista, joita tein sillontällön pitkin matkaa, aina kun sopiva hetki tuli.

Lontooseen tulessa olo nousee jo bussissa omituisella tavalla, tulee sellainen ihanan leijuva olo. Tänne mä haluan, tänne mä kuulun. Kummaa kuinka vielä lentokoneen noustessa en ollu varma haluanko lähteä vai en. Kun aloin laskeutuessa nähdä Englannin maaseutua meinasin itkeä, iski niin kova kaipaus Englantiin. Lontooseen tietysti, mutta vaikka maaseudullekin, johonkin pikkukaupunkiin.

Tänään sain paljon uusia (vanhoja) ystäviä, Dorothy Perkins, Primark, New Look, River Island ja Next. Oi, mä niin rakastan shoppailua<3 Lontoota. Rakastan kyllä myös sitä, kuinka täällä ollessa voi kaivata kotia ja jotain ihmisiä.
Tänään oon miettiny monta kertaa, kuinka ihanaa on pitää sitä tätä ja tota sen ja ton vaatteen kanssa kotona, on sellanen oman tyylini löytänyt olo. Ihanaa ihanaa:)

Camden on ehdottomasti yks mun suosikki paikka Lontoossa, sieltä voi löytää niin paljon kaikkee uniikkia ja siellä talli alueella on loputtomiin nähtävää ja tutkittavaa, en usko, että sitä vois koskaan oppia ulkoo, niin sokkeloista ja ihanan paljon kaikkee. Notting Hill on tietysti myös ihanaa aluetta, kaikki ne kauniit talot, oih ja voih:)

lauantain shoppailu vaatetus
mäkki ruoka on halvinta..

ronjan synttäreiden juhlintaa hostellilla..

Camdenin vintage ja mekkokaupat ja "tallit" ah ihanaa
primark shoppaus on uuvuttavaa
I <3 starbucks
mauno "mane" ghetto pulu liverpool stationilla
Standstedin kentällä keskellä yötä. Ensin seisoskeltiin 1,5 tuntia kylmässä Liverpool streetillä lentokenttä bussia odottelemassa ja miettimässä Italialaisten kanssa onko sellasta ees tulossa. (olin muuten tosi onnellinen primarkin 6 punnan feikki uggseista jotka ostin) nyt sitten istutaan täällä lentokentällä muotiraamattujen (vogue ja elle) ja skittlesien kanssa ja ai niin.. onhan meillä yks pyyhebacardi. 7 tuntia aikaa vaan ihmetellä ja olla. 
Kävin äsken ostamassa vikoilla penceillä kaakaon (ah, lämmitystä) Tuli sellanen sulonen  köyhä taiteilija olo (vaatetuksesta sun muusta pummeilusta johtuen) rakastan näitä hetkiä, kun voin leikkiä olevani mitä vaan.. vaikka sitähän mä nyt oikeestikin olen. Työtön haihattaelija, josta voi vielä tulla mitä vaan.  

(kuinka monta ihmistä näet kuvassa?)

Vieläkin lentokentällä, mutta nyt jo turvatarkastuksen paremmalla puolella. Enää puolitoista tuntia koneen nousuun ja alle 12 h siihen että pääsen kotiin (ah, ihanaa)
vaikka onhan täällä mukavaa, mutta lentokentän lattialla ukkuminen ja täällä n. 10h hengailu ei oo ihan mun lempi juttuja. Vaikka onhan täällä ihan kiva kattella ihmisiä, jotka shoppailee, jää kahville tai kiirehtii koneeseen.

halpis lennoilla lontooseen, totta kai

lento kaverit oli hieman väsähtäneitä

Lentokoneesta maailma on niin kaunis (ja sininen) ps. näin kuun

klo 10.52 (suomen aikaa)
Kun katsoo ikkunasta ulos, kaikki on sinistä ja valkoista. Meri sekoittuu taivaaseen horisontissa. Kaikki on vaan valkoisia haituva pilviä ja sinisen eri sävyjä.
On vaikeaa ymmärtää mitään noin kaunista. Henkeä salpaavaa. En ole koskaan nähnyt sellaista, eikä kuvat suo oikeutta sille kauneudelle.

Hmm.  voi kun mä niin haluaisin takas lontooseen.. nyt on vaan skittlesejä ja uusia vaatteita ihanan paljon. Ja ne nilkkurit, jotka löysin primarkista, on vaan jotain parhautta. ihanin löytö Lontoosta:)



tuntuu että löysin jollain tavalla myös tyylini Lontoosta tai lentokentältä.. vahingossa. Tiiä sitten..


toi paita oli ehkä söpöin juttu (primarkista) ja löyty ihan loppu matkasta, vahingossa..

Hmmh.. tänään ei tuu oikeen mitään hyvää telkkarista..
mitäköhän mä oon tehny tänään.. kävin koiran kanssa lenkillä ja hoidin tiskit.. en kai muuta:DD

on tää työttömän elämä jännää.. haluan nyt heti heti sen kämpän että pääsen muutamaan ja alottamaan miniteatterilla. jookos?

titiidii namnam, haluan irlantiin<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti