29. joulukuuta 2010

Laiminlyöntejä..

Niin monen monen asian suhteen (kuten opiskelu ja kaikki muu sellanen) loma ei todellakaan tee kovin hyvää mulle..
Ensinnäkin alan ajatella liikaa ja tulevaisuuden ahdistus vyöryy päälle ihan valtavalla voimalla ja sit jätän opiskelu hommat tekemättä (jotka on jo myöhässä!!) ja kaiken muun, vaikka nimenomaan sitä EI pitäis tehdä.
Lisäks oon haaveillu kesästä taas.. mun vuosi menee niin, ruska-aika, joulu ja kesä. Siinä se:P ja joo.. tänä  vuonna taas onneks myös Levi ja laskettelu hiihtolomalla.. tai no, miten mun nyt loma-ajat ikinä lasketaankaan.
Anyway, olen myös pahasti laiminlyönyt tätä blogia nyt. Mutta tänään katselin kaikenlaisia koneelle tallentamiani kuvia (tallentelen niitä aika tositosi usein) ja että tuli kesä ikävä, sellanen pukeutumis inspis iski.. ja huomenna pääsen shoppailee, ei hyvä yhdistelmä, kesä kun on vielä kaukana:P
(lisäks henkkamaukan kevät kuvasto tuli, tittidii)

Tiedättehän ne, loputtomat autoretket, jotka on parhaita just siks, ettei niillä oo mitään määränpäätä



Kesätyyli nro 1 (kaikki ne on samantapasia.. mut tässä anyway) mutta siis turkoosia ja muita värejä, legginsit, tollaset kivat aurinkolasit ja laukku ja helinä kilinä koruja



tyyli nro. 2 farkkushortsit, printtipaita, huivit hiuksissa ja iso kassialma laukku, tähän sopis myös nahkatakki





Ja sit tää löysämekko bootsit/tollaset nillkurit ku ylimpänä ja sit joku olkihattu tms. iso nahkalaukku ja päälle ohut reikä neule.

Kaapissa (vaatehuoneessa nykyään) oottaa tietty kesää myös pitkä valkonen hippihame ja muita ihanuuksia..) ah mä niin haluan kesän.


Ja näistä fiilistelyistä vois nyt yrittää irrottautua ja saada jotain fiksumpaa aikaseks
uuttavuotta ootellessa;P



17. joulukuuta 2010

Niistä kasari pippaloista

Niin.. tosiaan, vaikka tässä onkin ehtiny jo melkein viikko vierähtää. Niin tässä nut kuvia musta ja vähän muistakin sieltä kasari pippaloista, pikkujouluista teatteri porukan kesken siis.
Oli kyllä ihan huippu ilta, vaikka se loppukin liian pian :/
Mun pukeutumis suunnitelmat tosin vähän muuttui, päälle eksyi henkkamaukasta keväällä ostettu pitsitoppi ja valkoinen t-paita, äidin vanha lyhennetty farkkuhame, korut pääosin kappahlista, huivi uffilta, aurinkolasit (jotka ei taida kuvissa olla mukana) lontoosta camdenista, kengät taas ne samat mekasta.
Nyt dramatisointisuunnitelman kimppuun ja illalla on taas lähijaksoilua, sama jatkuu lauantaina ja la illalla sitten taas yhdet pikkujoulut. Perhetuttujen kanssa:)

Jupsis..








Päähän jäi soimaan tää What a feeling

7. joulukuuta 2010

Pakoilua

Joop, taas kerran pakoilen tänne opiskelu hommia, olen kyllä muuten tänään ollut niiden kanssa ahkera ja tehny töitäki kotona. Mutta nyt päätin pitää pienen tauon, tuli sellanen inspis olo, siis että haluan kertoo (taas kerran) vähän mikä mua nyt inspiroi, vaikkei runoja ookkaa tullu väännettyä hetkeen, sen puolen imin kai tyhjiin ittestäni alku syksystä. Ehkä joulun jälkeen taas irtois,,

kahvi, pitää liikkeellä, herättää, rutiini
musiikki


toisten vaatteet, korut,





vapauden tunne


ystävät, kaverit, tutut




talvi, pehmeys, lämpö, valo
roju ja roina

rakkaus, ikävä ja hulluus

tulevaisuus, uudet asiat,

Ja sit takas opiskelu pariin.. taas kerran. Tästä ei vaan koskaan tuu loppua.. plah

ps. etsi piilotetut biisit

pps. niitä on monta

5. joulukuuta 2010

80's ??




Eli ensi viikonloppuna on teatteri porukan pikkujoulut ja teemana kasari (koska teatteri on 25 vuotta ja silla vuosikymmenellä perustettu siis) joten oon tässä (näytelmäanalyysin tekoa, siivousta ja tiskaamista vältelläkseni) pohtinut hieman paremmin mitä päälleni kiskoisin, kun kasarityylejäkin on monia. Niin kun edellä olevista kuvista joku voisi ovelasti päätellä aattelin pukeutua madonna tyylisesti, pidän kyllä muutenkin Madonnan ton ajan tyylistä.
Mietin kyllä ensin myös supervärikästä neon tyyliä ja liiallista huulikiillon käyttöä (noin muuten huulikiilto on jäänyt pois kokonaan yläasteen ensimmäisen tai viimeistään toisen vuoden jälkeen). Ajattelin myös (ja se on edelleen vaihtoehtona) ottavani käyttöön kunnon punkkari asenteen (sekin jäänteitä yläasteelta) ja kiskovani jalkaan rikkinäiset sukkahousut, sotkevani hiukset kunnolla ja vetäväni naamaan niin mustan meikin (+ ehkä vähän niitä neon värejä) että heikompaa hirvittää.
Kuitenkin, eniten houkuttaisi tää Madonnan sen ajan tyyli, joka on joltain osin överi, mutta jota samalla ihailen. Ja överiksihän tän tyylin teemapippaloissa kai kuuluukin mennä.
Tässä omia kuvia naaman aluelta, alkupohdintoja pukeutumisen suhteen siis.

Jokainen päättäköön itse onko tässä yhtään Madonnaa? huivi päästä puuttuu vielä ja joku sopiva hame??

No jaa.. sinne punkin puolelle tääkin taitaa enemmän mennä, mutta eipä se mitään, saan taas kivan syyn käyttää huulipunaakin (ihan kun siihen tarvis syitä)

No niin, sit niiden pakollisten tehtävien pariin, adios

ps. käytän liikaa sulkuja

4. joulukuuta 2010

Minä, minä, minä


(pallomekko H&M, kengät Mekka)


(Kaulakoru KappAhl, rannekoru (vyö) pieces, paita H&M)


(punainen kynsilakka jossa hileitä Models Own (seppälästä))


(mekko Aleksi13, kengät Primark)



Tänään siis vaan vähän vaatepostailua ja pikkulisänä vielä kuvat joulukorteista joita oon väsäilly, tässä siis äidin ja pikkusiskon kortit. (äidin molemmin puolin) Oon ihan hulluna askarteluun ja kaikkeen sellaseen näpräilyyn, joten on ihanaa kun on hyvä syy tehdä kortteja ihmisille:) Lahjojakin oon jo jonkun verran löytäny, joten ehkä selviän tänä vuonna ilman sen suurempaa stressiä sen suhteen.

Nyt heitän aamupalan nassuun ja lähden siskon kanssa kaupungille (ja ei en ollut eilen viihteellä ja vasta siksi nyt aamupalalla, vaan olin blokkaamassa verkatehtaalla, Stalingrad cowboys:in konsertin ajan)