19. helmikuuta 2012

You take me down like I'm a domino



Omaa pärstää taas enemmän kun tarpeeks. 
Onpas ollu jännä onnellinen olo jo jonkun aikaa (ja ei, en ole ihastunu, rakastunu, hankkinu uutta työpaikkaa tai muuttamassa ulkomaille) Ja jännintä on, että se pysyy siitä huolimatta ettei kaikki meekkään hyvin. 
Onkohan mustakin vihdoin tulossa sellanen (huu!!) onnellinen ihminen.
Kummallinen myyttiolento..



Kannattaapi kuunnella muuten tätä:

yksi syy minkä tiedän tekevän mut onnelliseks, kaverin ja mun jo n. vuoden (tai enemmän? en tiiä..) jatkunut duo prokkis joka on nyt pääsemässä hiukan paremmin vauhtiin, kun yritetään jopa soittaa toisinaan jossain julkisesti eikä niin kuin tähän mennessä lähinnä kerrostalossa seinänaapureiden iloksi (ja toisinaan harmiksi.. esim. yhdeltä yöllä torstaina..) 



eipäs mulla muuta tällä kertaa, hyvää iltaa ja toivottavasti pikaisesti saapuvaa kevättä!



8. helmikuuta 2012

King of anything


I hate to break it to you babe
But I'm not drowning
There's no one here to save

- Sara Bareilles



Oon ollut alkuviikon ihan tajuttoman hyvällä tuulella. En ees kokonaan tiedä mistä tällanen iloisuuspuuska on yhtäkkiä tullut, mutta nautitaan nyt kun olo on onnellinen.
Osa siitä varmaan johtuu improsta, jonka ansiosta rikoin taas omia mukavuusrajojani (hyvällä tavalla) maanantaina. Ja eilisistä nauhotuksista kaverin kanssa, joissa voitin pelkojani, laulaa rohkeasti jonkun uuden ihmisen kuullen ja siedin omaa ääntäni nauhalta jopa hämmentävän hyvin.
(aiemmin kuullostin mielestäni lähinnä.. en mä tiedä edes mikä ois niin kamalaa..)




Ai niin, lisäksi huomenna mennään siskon kanssa sopimaan mulle tatuointi aikaa.. hui!
Ihanaa ja hui.
Oonhan mä tatuoinnin halunnut jo päälle kaksi vuotta ja pohdiskellut millaisella kuvalla itsensä koristaisi ja sekin ollut selvillä jonkun aikaa, mutta nyt siitä tulee sitten totta kun menee aikaa sitä varten varaamaan.. hui!