24. joulukuuta 2011

I'm dreaming of white christmas




Paketointi talkoiden satoa ja vähän muutakin jouluhössötystä.
Tänä aamuna yksi pikku päivänpaiste herätti mut varttia vaille kuusi, että auttaisin etsimään tontun piilottaman lahjan, jonka luo siis löysi vihjelappusten avulla.



Jouluaamu on siis alkanut todella aikaisin ja iltaa ja hyviä ruokia odotellessa, kuusta ja pipareita koristellessa ja vikoja joulujuttuja tehdessä kuluu päivä.

Oikein ihanaa, rauhallista ja ehkä illalla jopa valkoista (?) joulua kaikille!

22. joulukuuta 2011

I write sins not tragedies


Minussa kaikuu
sellainen loputon huuto
jota on vaikeaa vaimentaa


Kaipaus niin kipeää
enkä edes tiedä
mitä kaipaan

Minne?


Voisitko pelastaa minut
viedä kotiisi
ja kääriä peiton sisälle

Pehmeään


Hukkuisin lämpimään
ja antaisin jouluvalojesi
piirtää kasvoilleni uudet tunteet
uuden ilmeen

Hymyilen


Hetki ehtinykkin taas kulua vailla omia runoja, joten tässä taas yksi ja vähän viikon alun kuvia. Huomenna ajattelin postailla jouluisempia juttuja, joten laitan nämä nyt tästä alta pois:) Siivouksen välttelynä keksin piirrellä itseeni (:O) ja ottaa vähän kuvia.
Huomenna viimeiset jouluostokset ja joulutorttujen leivontaa siskojen kanssa. Ehkä tää munkin joulumieli alkaa pikkuhiljaa heräillä:)

17. joulukuuta 2011

Hummingbird heartbeat


Kirppikseltä löytämäni vanhat puukehykset, jonka kanssa leikin vähän tänään päivällä kun oli edes vähän valoa kuvien ottamiseen.


Ajattelin tässä kirjoittaa pikaisen merkinnän (lähinnä saadakseni nää kuvat tänne) Tampereelle lähtöä odotellessa. Kohta pitäisi kyydin jo tulla, sitten pääsee syömään hyvin ja juhlimaan hyvässä seurassa:)



ps. ihanaa kun sellaiset kelit, että ylipolvensukkien käyttö ei ole hölmöä (niin kun kesällä, tosin nyt on välillä hiukan liian kylmä..) Äidiltä uusia villasukkia odotellessa siis:)