28. heinäkuuta 2011

Pitsiä






tykkäilen aikas kovasti mun nykysestä hiusväristä


Ostin tänään henkkamaukasta ihanuuden uuden paidan, vaikkei mun kyllä pitäny ostaa mitään ennen maanantaita kun meen siskon luo helsinkiin.. mutta se on ihana ja se oli alennuksessa!!!

Tiistaina olin piknikillä mun pikku ihanuuden (siskontyttö) kanssa. Me käytiin kattomassa junia ja veneitä, jotka on tuotu junaradan varteen ja murunen yritti vähän iskee poikia:p



Nyt mun pitää ihan tosissaan tehdä draamakasvatuksen lopputehtävä ja palauttaa se, pääsee sit huomenna hyvillä mielin viettämään kesälomaa <3

18. heinäkuuta 2011

Mansikoita ja vanilijaa









Tässä vähän eilisen (ja melkein sama vaatetus oli pe) vaatetusta. Ja eilisiä herkkuja, mansikoita ja vanilja kastiketta, mun lempparimukista:) ihanuus kirpparilöytö:)

17. heinäkuuta 2011

Vaaleansininen


Viime viikolla liian moni iltapäivä kulu leffan, benin ja jerryn seurassa




Huomasin tossa, että viime postauksesta on hetkinen ehtinyt kulua (ja sekin sisälsi vaan omaa pärstää) joten kokosinpa sitten koneelta pari hajanaista (ja julkaisemattomiksi jäänyttä) kuvaa ja huomasin niitä katsellessani, että ennen inhoamaani vaaleansinistä on eksynyt vaatekaappiin ainakin kahden vaatteen muodossa ja molemmista pidän toooooosi paljon:)

Viikonloppu meni taas ihan älytöntä vauhtia, yllätys vierailuna tampereelle pe ja viime yö menikin töissä. Nyt pitäs ahkerana tehdä viimeistä opiskelutehtävä.. joten adios!

11. heinäkuuta 2011

Ehkä hänet on luotu lentämään


Hän on piirtänyt viestin karttaan,
siellä lukee: "Vie minut turvaan."


Ehkä hänet on luotu lentämään,
ettei sulata tie hänen kenkiään

9. heinäkuuta 2011

080711











Viikonloppuna synttäreiden juhlintaa, töitä, töitä ja ehkä yhdet rippijuhlat. Tässä kuvia eiliseltä, kun vanhenin taas vuodella, arvaakohan kukaan paljon tuli täyteen?